Beltéri ajtók

Fa beltéri ajtók

Típusok

 • Egyszárnyas

 • Kétszárnyas

  Szimmetrikus vagy aszimmetrikus

 • Beltéri üvegfal

  Igény szerinti kialakítás

 • Beltéri tolóajtó

  Egy vagy kétszárnyas

 • Beltéri harmonika ajtó

  Kettő vagy többszárnyas

 • Falborítás

  Szárny nélkül

 • Anyag:
   Több rétegben ragasztott faanyag
   Hossztoldott vagy toldásmentes borovi fenyő
   Hossztoldott vagy toldásmentes lucfenyő
   Hossztoldott vagy toldásmentes vörösfenyő
   Ossztoldott vagy toldásmentes tölgy
   Hossztoldott vagy toldásmentes meranti, vagy más egzotikus red grandis - eukaliptus
  Beltéri ajtók szerkezete:
   Ajtólap: falcos (falcolt) vastagság 44 mm Ajtólap: vésett – mart kazettával (betéttel) vagy üveggel Ajtólap: kinézet, forma, igény szerint Belső ajtó tokszerkezet: teljes falborítással Tölgy küszöb vagy küszöb nélkül Tokszerkezetbe épített gumitömítés
  Vasalat:
   Belső ajtózár: (KFV, Elzett, Midi 7 stb.) Pánt: 3 D becsavarós takarókupakkal normál, rejtett, biztonsági, stb. – igény szerint
  Üveg:
   4 - 5- 6 mm, egy réteg víztiszta vagy katedrál üveg Savmart üveg Ragasztott biztonsági üveg
  Felületkezelés:
   Milesi Hydrocrom vizes alapú festékrendszer lazúros felületkezelés, fa rajzolata a felületkezelés után látható Fedőfestés, RAL színskála alapján Festék tartalmazza a rovar és gombabetegség elleni védelmet. A festék felhordása nagynyomású „Wagner" festékszóró géppel történik.

Fa beltéri ajtók gyártása

A Délvidék-típusú beltéri ajtók tökéletesen illeszkednek az általunk gyártott ablakokhoz, erkélyajtókhoz és bejárati ajtókhoz. Beltéri ajtó tokszerkezetébe épített lágy gumitömítés lehetővé teszi a szárny halk záródását. Beltéri ajtóink kihasználják a fa szépsége által nyújtotta előnyöket. A Délvidék-típusú beltéri ajtók választékában biztosan megtalálja azt, amit Ön szeretne látni a lakásban nap mint nap. Beltéri  fa ajtók lehetnek: egyszárnyas beltéri ajtó, kétszárnyas beltéri ajtó, eltolható szárnyas beltéri ajtó valamint harmonika többszárnyas beltéri ajtó. utólag beépíthető tokszerkezete lehetővé teszi az ajtó megóvását az építkezéskor jelentkező károsodásoktól.

Fóliás / MDF-festhető ajtók


Felületi kialakítás

Ajtótípusainkat számos forma, szín és méretvariációban készítjük. A különböző felületi kialakítással készülő beltéri ajtók eltérő esztétikai és fizikai tulajdonságokkal rendelkeznek.

A felületi kialakítás a megjelenésen kívül a termék árát is befolyásolja, ezért fontosnak tartjuk, hogy bemutassuk a különböző lehetőségeket.

Egyedi CPL felület

Szabvány dekor felület

Festett MDF felület

Dekor színek és tulajdonságaik

A dekor felület nyomtatott famintázatot jelent HDF hordozó felületre ragasztva. A dekor beltéri ajtó átlagos, beltéri használat során tökéletesen megállja a helyét,költséghatékony megoldást jelent a családi házak esetében.

Dekor ajtóinkat alapvetően a szabvány méretekben (65 x 210 cm, 75 x 210 cm, 90 x 210 cm, 100 x 210 cm) gyártjuk, függőleges száliránnyal.

Felár ellenében viszont lehetőség van ettől eltérő méretekben is megrendelni a Dekor ajtókat. Maximum szélességi névleges méret 100cm, a maximum névleges

A dekor felület nyomtatott famintázatot jelent HDF hordozó felületre ragasztva. A dekor beltéri ajtó átlagos, beltéri használat során tökéletesen megállja a helyét,költséghatékony megoldást jelent a családi házak esetében.
Dekor ajtóinkat alapvetően a szabvány méretekben (65 x 210 cm, 75 x 210 cm, 90 x 210 cm, 100 x 210 cm) gyártjuk, függőleges száliránnyal.

Felár ellenében viszont lehetőség van ettől eltérő méretekben is megrendelni a Dekor ajtókat. Maximum szélességi névleges méret 100cm, a maximum névleges magassági méret 215cm lehet.

Gondozásmentes, a használat során karbantartást, felújító festést nem igényel.

A dekor ajtók előnyei:

Kedvező ár

5 hagyományos stílusú famintázattal illetve homogén fehér színben rendelhető

A  dekor ajtók hátrányai a CPL ajtókhoz képest:

Kevésbé kopásálló felület

A szabványostól eltérő egyedi méretben csak felár ellenében rendelhető

A famintázat száliránya csak függőleges lehet

Korlátozott modellválaszték és kiegészítők

CPL színek és tulajdonságaik

A CPL (Continuously Pressed Laminates) – hasonlóan a Dekor felülethez – egy nyomtatott mintázat, erős faforgácslap lemezre ragasztva. Komoly különbség a Dekor lemezhez képest az a plusz fedőréteg, amitől a CPL felület ellenállóvá, kopásállóvá, kis mértékben karcmentessé, könnyen kezelhetővé válik.

A CPL ajtók gyártástechnológiája – ellentétben a Dekor ajtókkal – lehetővé teszi, hogy az ajtókat a megrendelő igényei alapján egyedi méretben készítsük el, illetve a mintázat száliránya is tetszőlegesen megválasztható.Az ajtók vízszintes és függőleges száliránnyal, illetve ezek kombinálásával egyaránt rendelhetők.

A CPL felületű beltéri ajtó karbantartástnem igényel, teljes mértékben gondozásmentes.

Az egyedi CPL ajtók előnyei:

Kopásálló, kis mértékben karcálló CPL felület

Erős faforgácslap hordozó felület

Egyedi méretben készül felár nélkül*

16 modern stílusú, élethű famintázattal illetve homogén fehér színben rendelhető

Extra opcióként a famintázat száliránya is választható felár nélkül

* Felár nélkül függőleges szálírány esetén maximum 110 x 220 cm-es méretig, 15cm falvastagságig. Vízszintes szálírány esetén a maximális magasság 210 cm.

A festett MDF felületről

A hagyományos, festett nyílászárók kedvelőinek gyakran okoz bosszúságot a valódi fából készített, és fedőfestékkel felületkezet ajtó. A fa természetes formájában nagyon érzékeny a páratartalom változására, így még a megfelelően kiszárított fából készített termékek is gyakran vetemednek a beszerelést követően.

A festett MDF ajtók hatékony, és kedvező árú megoldást jelentenek. Az MDF kiválóan megmunkálható, alaktartó anyag. Az ajtó plasztikus mintázatát CNC marással alakítjuk ki, a végleges felületet minőségi fedőfesték alkalmazásával alakítjuk ki.

A festett MDF ajtók előnyei:

A RAL skála bármely színében rendelhető (felár ellenében akár magasfényű kivitelben is)

Költséghatékony megoldás a festett fa nyílászárókhoz képest

Mintázata akár egyedi elképzelés alapján is kivitelezhető

A festett MDF ajtók a RAL skála színeiben rendelhetők