Télikertek

Télikertek

This is Custom Section, support ritch html,no support shortcode.

Télikertek alaptól a tetőig!

A megfizethető kényelem!

 • 94

  Design

  Igényes tervezés, igényes megvalósítás.

 • 91

  Kényelem

  Lelki nyugalom megteremtése.

 • 96

  Minőség

  Időt álló, magas színvonalú anyagok használata.

A természet közelsége

Minden ember számára fontos egy olyan hely kialakítása otthonaikban, ahol minden évszakban megtalálják a nyugalmukat. A legalkalmasabb erre a környezetüben egy körültekintően megépített télikert.

Szempontok

A tájolási adottságok elsősorban az újonnan épülő házaknál a legegyszerűbbek, ahol tervező segítségével alakíthatjuk ki a parkosítás figyelembevételével! A már kész épülethez is kialakítható, ahol azonban vannak kötöttségeink. Természetesen lehetséges önálló télikert építése is egy választott formában.

Anyagválasztás

Tartósság és pénztárcabarát szempont alapján az acélvázas megoldás a legmegfelelőbb, ami felületkezelést igényel a korrózió elkerülése miatt. Horganyzott és szinterezett előregyártott elemekből szereljük. A vázszerkezet készület fából is, amelynek előnye a természetessége, hátránya az időközönkénti felületkezelés. A harmadik a szinterezett alumínium váz, aminél kiküszöböltük a korróziót és a közbeni felületkezelést, de egyben a legdrágább megoldás. A nyílászárók is kombinálhatóak a vázszerkezethez alapanyagukat tekintve műanyag, fa, alumínium. A leggyakoribb közülük a műanyag, ami anyagilag a leggazdaságosabb. Időtálló, fehér és színes kivitelben rendelhetők. A télikert vázszerkezetét statikailag úgy alakítjuk, hogy a tetőszerkezetet is elbírja a választott anyag függvényében! A polikarbonát a legjobb a súlyterhelés és az ára miatt. A környezeti hatásoknak jól ellenáll, Pl. eső, hó, jég, UV, de hangszigetelés szempontjából gyengébb. A tartó és keretszerkezete minden esetben alumínium profilrendszer UV ellenálló gumitömítéssel, ami a választott tetővázhoz van rögzítve. A tetőborítás készülhet önhordós szinterezett alumíniumból is üvegezetten, figyelembe véve itt is a fentről érkező környezeti hatásokat. Egyértelműen drágább is a költsége. A tető ugyanakkor készülhet egyéb anyagból is, ami egy picit ronthat a beérkező fényből, de viszont javíthatunk is rajta tetőtéri ablakokkal.

Kiegészítők

Többféle kiegészítőkből választhatnak a télikert kialakítása szerint. Napellenzők és árnyékolók mechanikus, motoros kivitelben, szúnyoghálók fix, nyíló, rolós, toló megoldásokban.

Egyéb szolgálatatásokat is elvégzünk!


Az alap kialakításában pl. betonozás, burkolás, egyéb kőműves munkák, festés.
Épületgépészet igény szerint.
Villanyszerelés igény szerint.
Klíma szerelés a hűtéshez és a fűtéshez.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, a gombra kattintva!