Párkányok

 • Párkányaink (több színben)

  Kamrás PVC könyöklő
  Belül virágok elhelyezésére is használva esztétikai érzékünket emeli, lakáson kívül az esővíz elvezetésében játszik szerepet. Kamrás szerkezetű párkányt erős védőfóliával is ellátják, hogy karcálló legyen. Formatartó, könnyen lemosható és újrafelhasználható. Egyszerűen ragasztással beépíthető. Teljes UV védelemmel rendelkeznek, nem sárgulnak, nem fakulnak! A fóliázott ablakkönyöklők csak beltéri használatra alkalmazhatók!

  Alumínium ablakpárkány
  Az alumínium ablakpárkányok közül választhatunk hajlítottat és extrudáltat is.

   1.Hajlított alumínium 0,75 mm-es és acél 0,5 mm-es A hajlított alumínium ablakpárkány egy alumínium lemez hajlítása során készül el, de nem olyan masszív, mint az extrudált alumínium ablakpárkány. Az első és hátsó hajlítások a vízvédelmet hivatottak biztosítani.

   2.Extrudált alumínium 2,0 mm-es Akár kültéri, akár beltéri ablakpárkányról van szó, az extrudált alumínium ablakpárkány a gyártási technikának köszönhetően kivételesen erős és nagyon jó minőségű párkányt eredményez.

  Azoknak ajánljuk, akik minimális karbantartással és időráfordítással keresnek időtálló megoldást ablakpárkány tekintetében. Akármelyik mellett dönt, az alumínium párkány hosszú életű és ellenáll a viszontagságoknak.