Külső árnyékolás

 • Zsaluzia

  Tökéletes külső árnyékoló és a modern design ötvözete mivel esztétikus könnyen kezelhető. Rozsdamentes anyagból készülnek, működésük extrém időjárási körülmények között is tökéletes.

  Széles lamellái a nap bármely szakában gondoskodnak a helyiség megfelelő fényviszonyairól. További előnye, hogy véd a nemkívánatos tekintetektől, de ugyanakkor szabad kilátást is biztosít. A gazdag színvilágnak köszönhetően, kitűnően illeszkedik a homlokzathoz, a lakás díszítőelemévé válik.

  Alumínium lamellái színtartóak valamint UV álló felületi lakozással készülnek, ezáltal hosszú életűek, kiváló hőszigetelést biztosítanak. Szabályozható a fényerősség, a lamellák dőlésszögét kurblis illetve motoros vezérléssel változtathatjuk és ugyanezen kezelőkkel lehet felhúzni is. Nagymértékben javítja napos időben a belső tér komfortérzetét, illetve meggátolja a betekintést úgy, hogy a belső térből ki lehet látni.

  A külső lamellás árnyékolók speciális geometriával rendelkeznek, ezáltal egy magasabb stabilitást kínálnak a különösen erős igénybevételeknek, mint például a szél.
 • Zsaluzia típusok:
  • Sodronyköteles
  • Sínes
  • Redőnytokos (szúnyoghálóval integrálható)
  Zsaluzia lamella típusok
  • Standard (peremezett)
  • Flex (peremezetlen) - Z lamella

  A peremezett lamellák szélállósága nagyobb, így szélesebb árnyékolók is megoldhatók egyben. A peremezetlen lamellák enyhén íveltek, rugalmasak. Nagyobb szélterhelés hatására képesek meghajlani de rugalmasságuknak köszönhetően visszanyerik eredeti formájukat. A síklamellás zsaluzia kevesebb helyet igényel felhúzott állapotban.
 • Napellenző

  Hasznos és dekoratív kiegészítői családi házak teraszainak, társasházi lakások erkélyeinek vagy vendéglátó- és szállodaipari létesítmények kerthelyiségeinek.

  Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez.

  A PONYVA: minden textíliánk erős UV védelemmel gyártódik, víz és szennytaszítók, penészesedés – algásodás gátlók, valamint öntisztulók. Legfőbb jellemzőjük a hosszú élettartam, könnyű kezelhetőség és a nagy színválaszték. Bő színvilágának köszönhetően, ügyfeleink garantáltan megtalálják a környezetükhöz legjobban harmonizáló színt. A minőség rendkívül fontos számunkra, valamennyi anyagunk "Hightex Quality" minősítéssel rendelkezik, a legszigorúbb elvárásoknak is magas fokon megfelelnek.